Portál pro rodiče a pedagogy-učitele.
Informace, náměty, zkušenosti.
Učební materiály, vzdělávací program.

Kdo straší školní strašidlo?

Školáci.com – pro rodiče a učitele | Portál pro rodiče a pedagogy-učitele


Bez názvu - 1Radílka jistě dobře znáte. Je to školní strašidlo, ze kterého se stal školní detektiv. Stará se o to, aby bylo ve škole všechno v pořádku a nedělo se tam nic nekalého. V novém školním roce však žáci zjistí, že se jim ve třídě i v šatně ztrácejí věci a někdo jim dělá naschvály. Pátrání po tom, kdo má to všechno na svědomí, se ujímá Radílek. Když mu pachatel stále uniká, nastraží důmyslnou léčku. Jak se Radílkovi nakonec podaří pachatele dopadnout? Nebude to ale jen tak obyčejný zloděj nebo darebák. Kdo tedy? Jestli jste zvědaví, nezbývá než se s chutí pustit do čtení.

Knížka je určena čtenářům nižšího školního věku i předškolákům. Rozčlenění textu do krátkých kapitol i autorský jazyk odpovídají požadavkům prvního čtení. Hodí se i k předčítání rodiči nebo učitelkami v mateřských školách.

Zuzana Pospíšilová je dětská psycholožka, pracuje ve Speciálně pedagogickém centru pro děti s mentálním postižením v Ostravě, je matka dvou dětí a autorka řady knih pohádek, hádanek a básniček pro děti. V Portále vyšly například její knihy Pohádky před spaním, Pohádky pod polštář, Školní strašidlo, Školní detektiv, Velký případ školního detektiva, Záhada školní půdy, Veršovaná encyklopedie a naposled Svět plný hádanek.

K zakoupení zde: Kdo straší školní strašidlo?
Ukázky z knihy

Doporučujeme také další knihy Zuzany Pospíšilové Svět plný hádanek, Záhada školní půdy, Školní strašidlo.


Licence: Všechny Digitální učební materiály jsou publikovány pod licencí Creative Commons.
Creative Commons License

Leave a Reply

Přihlásit se

Rubriky a témata

rozbalit vše | zavřít vše

Doporučujeme navštívit

MojeGalanterka

moje kosmetika

Sponzorované odkazy

Nápady a inspirace pro školáky

Přidejte se do skupiny a neváhejte všichni sdílet své nápady a inspirace.



FB stránky

FB skupina

Přidej se