Portál pro rodiče a pedagogy-učitele.
Informace, náměty, zkušenosti.
Učební materiály, vzdělávací program.

Textile liner pro psaní, kreslení a popisování všech textilních materiálů

Školáci.com – pro rodiče a učitele | Portál pro rodiče a pedagogy-učitele


Psaní a kreslení na textil je nyní konečně snazší. Pokud si také lámete hlavu nad tím, jakým popisovačem nebo jakou fixou psát a kreslit na textil, máme pro vás řešení. Vezměte si na pomoc speciální Textile liner, se kterým si můžete být jisti dokonalým výsledkem po všech stránkách – snadno píše, skvěle drží a zajistí jemné a přesné tahy. Dekorujte oblíbené oděvy dle vlastních představ a fantazie, a vykouzlete si jedinečné kousky, nejen do vlastního šatníku.

TEXTILE LINER  2639 – PSANÍ NA TEXTIL NIKDY NEBYLO SNAZŠÍ

Textilní liner_krabička

Speciální Textile liner  2639 od Centropenu využijete pro psaní, kreslení a popisování všech textilních materiálů. Liner má tenký hrot, šířka jeho stopy je 0,6 – 0,8 mm, a tak zvládá jemné psaní a kreslení. Obsahuje pigmentový inkoust na vodní bázi, který je světlostálý a není vypratelný – při praní odolá teplotě až do 60 °C. Liner se díky speciálnímu ERGO úchopu dobře drží a upíšete jím až 600 metrů. Je vhodné jej skladovat ve vodorovné poloze. Textile liner 2639, jehož hrot svírá kovová objímka, je laděn do bílo-černého designu. K dostání v papírnictvích po celé ČR.

Výrobce: Centropen

Cena: 25 Kč

Textilní liner

www.centropen.cz

O společnosti:

CENTROPEN, a.s. je tradiční česká firma, která byla založena roku 1940 v Dačicích. Soustředí se především na výrobu školních a kancelářských psacích potřeb, ale také nabízí potisk reklamních a dárkových předmětů. V současnosti patří Centropen mezi přední společnosti vyrábějící psací potřeby. Proslulá jsou především jeho pera TORNADO, dále například dětské popisovače, linery, rollery, permanentní značkovače nebo zvýrazňovače. Centropen se aktuálně zaměřuje na inovace v oblasti psacích potřeb, kde navazuje na doporučení pediatrů. I díky této spolupráci vyvíjí ergonomická a zdravotně nezávadná pera, která dětem usnadňují psaní i osvojení správných psacích návyků.


Licence: Všechny Digitální učební materiály jsou publikovány pod licencí Creative Commons.
Creative Commons License

Leave a Reply

Přihlásit se

Rubriky a témata

rozbalit vše | zavřít vše

Doporučujeme navštívit

MojeGalanterka

moje kosmetika

Sponzorované odkazy

Nápady a inspirace pro školáky

Přidejte se do skupiny a neváhejte všichni sdílet své nápady a inspirace.



FB stránky

FB skupina

Přidej se